NieuwApeldoorn heeft er voor gekozen om iedereen die graag wil participeren te informeren op een intro bijeenkomst. Zo leren wij jou kennen en jij een aantal van de initiatiefnemers.
Je mag uiteraard voordat je deze intro bijeenkomst hebt meegemaakt al wel meedoen in de domeinen met het opbouwen van een nieuwe samenleving. De introductie bijeenkomst is bedoeld om te zorgen dat we allemaal hetzelfde vertrekpunt kennen en daar met onsZelf (en jij dus met jeZelf) commitment aan geven. Het is als het ware een verankering van de afspraak die je maakt met jezelf.

Als hoofdzakelijke communicatieplatform hebben we uit alle alternatieven die er zijn voorlopig gekozen voor Telegram. Je kunt dat op de volgende pagina zowel voor een Apple als Android mobiel downloaden maar ook naar je desktop

Telegram is net als Whatsapp en Signal een berichten app. Je kunt elkaar daar vinden op basis van telefoonnummer of op naam. Om het voor zowel jou als ons gemakkelijk te maken geven je hier de volgende stappen om je voor een intro bijeenkomst op te geven:


 1. Installeer de app voor jouw apparaat/toestel via de volgende link:

  https://telegram.org/apps
 2. Maak een account aan
 3. Klik op onderstaande groeps-link:
  https://t.me/+z47Emurg3Nc3YTY0
 4. Je komt nu in een verzamelgroep terecht waar we je verder informeren over de eerstvolgende tijd en plaats van de introductie bijeenkomst. Daar geef je in een privé bericht aan de in het laatst verstuurde bericht vermelde persoon of je wel of niet kan op de dan gepubliceerde datum en tijd.
 5. We vragen je daarbij vriendelijk om geduld te hebben. Het kan soms wat langer duren voor je een reactie krijgt;
  de administratie gebeurt geheel vrijwillig naast reguliere werkzaamheden.

Tot snel!