NieuwApeldoorn Society 4.055 is een initiatief voor Apeldoorners door Apeldoorners waarin volgens het gedachtegoed van Bob de Wit’s Society 4.0 een alternatieve of parallelle samenleving wordt gecreëerd.

NieuwApeldoorn is daarom altijd op zoek naar nieuwe deelnemers om met zoveel mogelijk creatieven en bouwers te werken aan het tot wasdom brengen van de 9 domeinen zoals deze onder Wat is Society 4.0? zijn gedefinieerd. Hoe je je bij NieuwApeldoorn kan aansluiten lees je op de pagina Sluit je aan!.

De Society 4.055 domeinen

Niet alle 9 domeinen zijn al even actief, maar we doen er achter de schermen van alles aan om daar verandering in aan te brengen. We merken dat sommige domeinen minder populair zijn omdat er minder intrinsieke behoefte aan lijkt of om dat er gewoon minder mensen affiniteit mee hebben. De domeinen die wél actief zijn laten echter graag weten hoe ze vorderen en delen sommige informatie ook graag met niet-leden. Voor elk domein vind je hier een pagina die door de betreffende vertegenwoordiger(s) van dat domein wordt beheerd.